SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVurderer turisttak og forbud mot camping

Vurderer turisttak og forbud mot camping

Odda kommune vil avgrense besøket til Trolltunga, og jobber nå med en bookingløsning for sesongen 2018. På det meste i sommer gikk over 2300 personer turen på en dag. Nå kan dette bli begrenset til rundt max 1200. Det vurderes også et forbud mot camping i området.

– Vi får penger over statsbudsjettet, og disse grepene kan være nødvendige for å tilfredsstille myndighetenes krav for å fortsatt kunne ha status som nasjonal turiststi, sier rådgiver Rolf Bøen i Odda kommune. Han er kommunens prosjektleder for alt som har med Trolltunga å gjøre.

Forsøpling, at folk gjør fra seg langs hele stien og stort trykk på jordsmonnet er noen av årsakene til at en må stramme inn ferdselen for å holde Trolltunga bærekraftig som turistmål.

Tiltaket med fjellvakt i området ved Trolltunga har forøvrig bidratt til at antall redningsaksjoner i årets sesong har gått dramatisk ned. Kun 7 oppdrag har det vært i årets sesong, mot 36 i samme periode i 2016.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no