SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVil lære deg å rense vann

Vil lære deg å rense vann

Ingeniører uten grenser Haugalandet inviterer til workshop og foredrag i dag. Det handler om vannrensing, hvordan en renser vann og om jobben som er gjort i felten i landsbyer i Uganda. En av medlemmene har vært i Uganda skal fortelle.

-Hvis du skal ha et anlegg i Afrika må du for det første ha midler, så finne et egnet sted å ha det. Du må bygge det opp på en måte som gjør at det faktisk overlever der i drift i ti eller femten år, for de har ikke så mye penger til vedlikehold som det vi har, sier Kjetil Vinorum, workshop-ansvarlig.

Ingeniører uten grenser er en ideell organisasjon, i fjor vinter ble Ingeniører uten grenser Haugalandet offisielt stiftet. Siden har de blant annet arrangert  mapathon. I mai skal tre fra Ingeniører uten grenser Haugalandet reise til Sierra Leone for å jobbe med et solcelle-prosjekt for å kvalitetssikre arbeidet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no