SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTør ikke spå om strømprisen

Tør ikke spå om strømprisen

Formelt er Olav Linga ferdig som Konsernsjef i Haugaland Kraft, men han vil fortsatt ha en rådgiverfunksjon en tid framover med hjemmekontor eller «bortekontor» når han og kona reiser til huset i Spania senere i september. Han vil ikke si at han gir seg mens strømprisen er på topp. – Det er så vilt at jeg ikke vil spå om strømprisen, men dette er ikke bærekraftig lengden for små bedrifter, sier Linga som likevel føler seg sikker på at vi må leve lenge med høye strømpriser.

Flere politikere vil ta av overskuddet for å gi folk lokal strømstøtte. – Haugaland kraft kan ikke være et slags NAV-kontor som kan vurdere hvem som skal få støtte. Vi må betale utbytte til eierne, altså kommunene, og så må de forvalte pengene, sier Linga. Han vil ikke røpe noe om hva utbytte blir for 2022. Han bekrefter likevellet det blir høyere enn de 330 millionene som ble betalt ut i 2021.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no