SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVil høre dine meninger om utelivet i Haugesund

Vil høre dine meninger om utelivet i Haugesund

-Vi får jo tilbakemeldinger om at volden har gått betraktelig ned i Haugesund og det er jo det som er vårt store mål , å redusere alkoholrelatert vold, sier Leif Harald Endresen. Han står bak Dolly, Samson, Burlesque og Big Horn i Haugesund og er leder av arbeidsgruppen for Trygt uteliv. Endresen sier bransjen setter veldig pris på samarbeidet som de har fått til med de involverte i prosjektet.

De ønsker at også folk skal tenke seg om når det gjelder alkoholinntak, oppførsel og konsekvenser av oppførselen når de er på byen, og ønsker et samspill med de som bruker utestedene for å gjøre byen tryggere.

Lørdag og natt til søndag markeres Trygt uteliv i Haugesund, samarbeidet mellom utebransjen, politikere, kommunens administrasjon og politiet. Da er planen å ha telt på Indre kai i Haugesund der det blir mulighet for frivillig promillekontroll, der samarbeidspartnerne i prosjektet vil være til stede utover kvelden og natten.

Tidligere på kvelden har de et møte med representanter fra utebransjen.

-Trygt uteliv er en pågående ting. Jeg tror ikke det er noe vi fikser opp og så blir det sånn. Det er noe vi må jobbe med hele tiden i byen vår, sier politiker Tom Landås, som gjerne vil høre fra folk om hva de tenker om utelivet i Haugesund.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no