SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVil hjelpe småbarnsforeldre med app

Vil hjelpe småbarnsforeldre med app

Malin Herwander Steensnæs, Jarle Fosen og Ørjan Svendsen lanserer appen «Ut&lek» i morgen. De har kartlagt aktivitetstilbudet for barn i Haugesund for å gjøre det enklere for foreldre og barnevakter å finne frem til lekeplasser, idrettsplasser, badeplasser, barnehager og skoler blant annet.

-Det begynte vel da sønnen vår var ett år. Vi bodde i Skeisvang, og da endte vi alltid opp på den samme lekeplassen. Og det var så gammelt og det var så slitt, men så visste jeg jo at det måtte være flere i nærheten. Så var det det å dra rundt og lete med en ettåring på slep, det er jo ikke så kjekt, sier Herwander Steensnæs.

Hun fikk med seg Fosen og Svendsen som hun gikk på Vardafjell videregående skole sammen med. De har sittet i hver sin by, Bergen, Oslo og Trondheim og jobbet på fritiden med å utvikle appen. I morgen lanseres den med feiring på lekeplassen ved Bytunet i Haugesund og bruktmarked med barneklær og utstyr.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no