SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVil du ha «Gamle Skudenes» som kulturminne på Haugalandet?

Vil du ha «Gamle Skudenes» som kulturminne på Haugalandet?

To skippere tar initiativ for å gjøre et flytende kulturminne av “Gamle Skudenes”. For å sjekke om det er interesse for å få dette til, inviterer de til møte på Ytraland på Karmøy 24. januar. 

-Alle disse «sjøbussene» er borte, unntatt «Gamle Skudenes». Den hadde jo et liv på Skudefjorden og Rødne kjøpte den i sin tid. Den var med i en film, og kom så tilbake til Haugalandet, sier Odd Harald Njærheim, som står bak initiativet sammen med Leif Egil Sørensen.

De ønsker at “Gamle Skudenes” skal bli et kulturminne for hele Haugalandet. 

-Folk kan da eventuelt få leie den. Vi kan inngå samarbeid med bedrifter. Forhåpentligvis er vi til stede på festivaler rundt i distriktet. Det er det vi ser for oss. Det er snakk om å drive frivillig, det er ikke snakk om at det skal være profitt oppi dette. Alt vi får inn vil gå primært til fartøyet, drift av fartøyet og restaurering, sier Njærheim om fremtidsplanene dersom det blir noe av idéen.

Men for å få det til, trenger de både flere personer til å bli med i en stiftelse og midler. Midlene vil gå til drift og restaurering av fartøyet. Nå vil de sjekke om det er liv laga å få en båt på Haugalandet med møtet 24. januar. Hør mer om dette over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no