SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltViderefører «Den 25. timen»

Viderefører «Den 25. timen»

Haugaland Vekst lanserer en oppfølging til “Den 25. timen”-kampanjen på det årlige “Ka skjer ittepå?”-arrangementet på tirsdag. «Den 25. timen MålTID».

-Det er én vert, fem gjester og et måltid. Det er utvalgte toppledere i vår region som inviterer til et måltid hjemme hos seg. En god middag. Både for å dele, bygge nye relasjoner, nettverk,  og skape muligheter for seg selv og hverandre og ikke minst for regionen vår, sier Jannicke Kvarven i Haugaland Vekst. De har fått med seg rundt 20 ledere fra regionen som skal være verter. Leder i Gründerloftet, Marius Håkonsen er en av samarbeidspartnerne på kampanjen.

«Ka skjer ittepå?» arrangeres for tiende gang på tirsdag, og avgangselevene på de videregående skolene i Haugesundsregionen har blitt invitert. Elevene og andre som har meldt seg på får mulighet til å møte 25 ulike bedrifter fra regionen

Ragnhild Brekke i Deep Ocean og nyhetsredaktør Gaute Håkon Bleivik i Mediehuset Haugesunds Avis skal holde innlegg for de oppmøtte. Brekke, Kvarven og Håkonsen var gjester i Din morgen i dag.

.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no