SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltUt mot beskyldninger om ekskludering: – Vi står for festen!

Ut mot beskyldninger om ekskludering: – Vi står for festen!

Guttene på russebussen Bonanza fra Haugesund har som mål å nyte mest mulig av den gjenværende russetiden. Vi møtte fire av dem, Sebastian Blazquez, Eirik Vespestad, Daniel Hestvik og Jonas Sampson noen dager før Landstreffet i Stavanger (Kongeparken)

Allerede 17. mai 2021 ble gjengen lansert under dekknavnet Hotspot. De 22 guttene hadde alle en kobling fra dag en. Eirik Vespestad tar æren for navnet. -Det var mitt forslag å ha ville vesten-tema, og da leitet vi på internett etter kule ville-vesten navn, og da ble det navnet etter serien med samme navn.

Medlemmene er fordelt på alle de store videregående skolene i Haugesund. –Vi har best anlegg, best sang, interiør, eksteriør og ikke minst sjåføren vår Kian. Jonas beskriver han som en fantastisk person. –Vi har leid inn en kar fra Oslo. Det eneste han gjør er å kjøre for oss nå disse to månedene dette holder på. Han vil bare rulle rulle rulle, som han sier selv. 

 

Slår tilbake på kritikk og hets

Det har blitt skrevet mange saker om russegrupper og inkludering, og mangelen på dette i år. Guttene i Bonanza kjenner seg ikke igjen i all kritikken som kommer, og mener at de er med på å lage festen. Daniel gir oss et innblikk i hvordan gruppen selv tenker rundt dette. – Før i tiden var det russekroer som var tingen. Der samlet og festet russen, men nå til dags har det ikke vært noe av det.

– Vi har hatt noen felles aktiviteter, men alle andre dager er det vi med buss som velger å bruke så mye penger på dette som står for festingen. Du kan si vi hoster (arrangerer, red.amn) en stor fest for alle russ på Haugalandet, som kan komme å feste med oss fem dager i uken. Vi skaper en fest og et samhold der alle kan møtes. Vi har folk som er på buss, folk som ikke er på buss, folk som ikke er russ, folk som velger å bruke 50 kr på russefeiringen og de som velger å bruke 70 000 kr på russefeiringen.

 

Savner plass å være

Frem til nå har russen hatt sine samlingspunkter på Fot og på Gismarvik. Forrige uke meldte Haugesunds Avis at russen ikke er ønsket noen steder. Det er vanskelig! Vi har prøvd noen steder der vi blir kastet bort gang på gang av politiet, og vi har fått naboklager. Vi har prøvd å være kreative og finne noen steder der vi har lov til å stå, men vi sliter fortsatt med å få lov til å bli værende. Guttene jobber på spreng for å finne alternativer for det er nå de virkelig ønsker å samles.

 

Populær russelåt

Som første buss i historien har Bonanza valgt å bruke en internasjonal artist på sin låt. Etter mailutveklsinger fikk de med seg den svenske artisten Greekazo. Etter at de fikk ja derfra valgte de ut Roc Boyz, som kaller seg for Norges beste boyband. Under helgens landstreff kan låten Bonanza vinne tittelen årets låt. Den nærmer seg 5 millioner avspillinger på Spotify.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no