SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Vi har ingen makt til å nekte cruisepassasjerer å gå i land

– Vi har ingen makt til å nekte cruisepassasjerer å gå i land

Flere har reagert på at det foreløpig ikke er innført restriksjoner for cruisetrafikken i Haugesund, etter at både Bergen og Stavanger har vedtatt å nekte cruisepassasjerer å gå i land.

– Vi er underlagt et internasjonalt lovverk, og har ingen mulighet til å nekte skipene å anløpe eller passasjerene å gå i land. Det er det helsemyndighetene i kommunen som må bestemme. Karmsund Havns oppgave er å holde cruisehavnen åpen. Vi har vårt neste cruiseanløp i Haugesund på mandag, så vi har noen dager på oss om situasjonen endrer seg. Bergen gjorde sitt vedtak i går, fordi de ventet et cruiseanløp i dag, sier Havnedirektør Tore Gautesen til Radio 102 torsdag morgen.

Han har fått mange reaksjoner etter en artikkel i Haugesunds Avis onsdag kveld, og har forståelse for at mange ikke har forutsetning for å kjenne lovverket, men han presiserer altså at Havnevesenet må avvente en eventuell ordre fra helsemyndighetene.

Vil du som havnedirektør gå til helsemyndighetene å be dem om å nekte passasjerene å gå i land?

– Nei, dette har helsemyndighetene selv utmerket god kompetanse på til å ta en riktig avgjørelse. De trenger ikke råd fra Karmsund Havn.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no