SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Vi får inn hunder med blodig diaré hele året

– Vi får inn hunder med blodig diaré hele året

Smådyrklinikken i Haugesund har hatt ei rolig vakthelg, men har fått mange telefoner fra bekymrede hundeeiere de siste dagene. Fremdeles vet ikke myndighetene årsaken til at minst 25 hunder rundt om i landet har dødd, etter å ha hatt symptomene blodig diaré og oppkast.

– Vi har fått en del telefoner, ja. Vi har hunder med disse symptomene inne flere ganger i året, og de aller aller fleste overlever, sier daglig leder Pål Skagseth ved Smådyrklinikken i Haugesund. Han ber hundeeiere forholde seg rolig og følge rådene fra Mattilsyn og andre.

Det går blant annet ut på å unngå å la hunden hilse på andre hunder ute på tur og å ikke la hunden snuse for mye i grøfta der andre hunder har vært. Skagseth oppfordrer også alle hundeeiere til å gjøre som de normalt gjør, og ikke endre på foringen av hunden for eksempel.

Han er tvilende til at en i det hele tatt vil finne årsaken til hundedøden, og vil selv ikke spekulere.

– Å hive seg på rykter gagner ingen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no