SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Veldig bekymret for mange av hotellene og restaurantene

-Veldig bekymret for mange av hotellene og restaurantene

Regiondirektøren i NHO Rogaland er veldig bekymret for de bransjene som er hardest rammet under pandemien. Samtidig ser de at andre bransjer har tro på vekst som følge av klimaomstilling, ifølge en undersøkelse fra NHO.

Reiselivsbransjen, hoteller, restauranter og eventbransjen er blant bransjene som har det mest kritisk.

-Jeg er veldig bekymret for mange av restaurantene og hotellene. Det har både med situasjonen nå å gjøre og at premitteringsordninger som ble tatt i bruk igjen nå med de nye ordningene etter nyttår, gjorde at arbeidsgiverne har en kostnad på ti dager for permittering, mens vi i høst klarte å få det ned på to. Det er en veldig, veldig viktig sak for at bedriftene ikke skal ha faste kostnader og utgifter i en periode de faktisk har absolutt null i inntekt, sier regiondirektør Tone Grindland i NHO Rogaland.

Samtidig merker NHO optimisme i andre næringer som har tro på vekst som følge av klimaomstilling,

-Det er heldigvis slik at vi klarte å få på plass den såkalte oljepakken før sommeren, som gjør at veldig mange bedrifter går greit, det er behov for oppdrag og det er industriarbeidsplasser som bevares. Det har så klart veldig mye å si for balansen, sier Grindland, og forteller at 37 prosent av bedriftene i Rogaland som har svart på NHOs undersøkelse har tro på vekst som følge av klimaomstilling de neste ti årene.

Hør mer over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no