SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVats 94 etter storbrannen: – Det er fantastisk hvordan folk trør til

Vats 94 etter storbrannen: – Det er fantastisk hvordan folk trør til

Da Vindafjordhallen i Vats brant ned natt til mandag 22. juli, forsvant samlingspunktet til de som sokner til idrettslaget Vats 94. Borte er også pokaler, vimpler og permer med store deler av det 25 år gamle idrettslagets historie.

– Det er ting vi aldri får igjen. En tenker jo ikke på at noe sånt kan skje, og brannen var tragisk for oss, sier daglig leder Øyvind Nordtveit i Vats 94.

Umiddelbart etter brannen gikk idrettslaget ut til sponsorer og bedrifter for å samle inn penger til en brakkerigg og nytt utstyr. Brakkeriggen skal blant annet være et midlertidig klubbhus og lager frem til ny hall er reist.

Det ble før helga også startet en innsamlingsaksjon på nettstedet spleis.no, som tirsdag morgen var oppe i over 33 000 kroner.

– Det er helt fantastisk hvordan folk og bedrifter gir og trør til. Jeg vil anslå at vi er oppe i mellom 40 000 og 50 000 kroner fra bedrifter og sponsorer. En brakkerigg skal koste fra 50 000 til 100 000 kroner å få satt opp, og det ser det nå ut til at vi skal klare, i tillegg til at vi får erstattet en del utstyr som gikk med i brannen, sier Nordtveit.

Sommeren 2013 var det storstilt markering da Vats 94s splitter nye kunstgressbane like nedenfor Vindafjordhallen sto ferdig. Nordtveit fryktet på et tidspunkt at varmen fra brannen også skulle ødelegge banen, men en bris fra øst da brannen sto på reddet trolig banen. Dermed er Nordtveit trygg på at klubben skal være klar til å starte opp igjen fotballsesongen i midten av august.

– Banen er 110 prosent klar, og vi satser på å klare oss med midlertidige løsninger. Vindafjordhallen var det jo kommunen som eide, og det virker som at alt av forsikringer er i orden, men det tar nok kanskje ett år eller to før ny hall står ferdig.

 

(Foto: Harald Nordbakken, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no