SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVarsler innstilling av Oslo-ruten fra Stord

Varsler innstilling av Oslo-ruten fra Stord

Stord lufthamn AS og DAT melder i en pressemelding i ettermiddag at Oslo-ruten fra Sørstokken innstilles fra 24.januar. Nå jobber de politisk for å få i land en løsning før den tid.

-Vi søkte samferdselsdepartementet om at flyruten Stord-Oslo skulle innlemmes i det statlige flykjøpet. Det fikk vi avslag på fra departementet og DAT, som er flyoperatør her hos oss, har sagt at på bakgrunn av det at de vil fly et redusert flyprogram fra nyttår og frem til og med 22. januar. Da blir det fire rotasjoner i uken, forteller lufthavnsjef Jan Morten Myklebust.

De håper å få i land en løsning før datoen som er satt for innstilling av ruten og har hatt møter med både lokale politikere og politikere på Stortinget i dag, i tillegg til ekstraordinært styremøte.

Flyplassen ble også stengt i fjor, fra månedsskiftet mars/april til august.

-Men nå føler vi at vi har så mange gode kort på hånd at også vi bør inkluderes i flykløpet. Det har vi gode håp om at vi skal få til, men at det kan bli en liten stopp ser vi ikke bort fra. Vi håper vi kan få en avklaring innen 22. januar, sier Myklebust. Hør hele intervjuet over.

Rundt 12.500 reiste med ruten i 2020. Tidligere år har antallet ligget på opp mot 35.000.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no