SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVards tradisjonelle julebasar arrangeres til helgen

Vards tradisjonelle julebasar arrangeres til helgen

Julebasaren til SK Vard så dagens lys  1987. Siden har den vært en tradisjon. Til helgen arrangerer klubben både julebasar og fotballturnering.

60 lag med 6-12-åringer er påmeldt til turneringen til helgen. Kjell Arne Underhaug nærmer seg 50 år som aktiv i klubben, og var i sin tid med på å starte basaren.

-Den gangen i 87 hadde vi jo underholdningskrefter hver dag. Da var det basar fra onsdag til søndag. En av de som opptrådde for første gang offentlig det første året var Leif Ove Andsnes. Han debuterte offentlig på Vard-basaren. Det er vi veldig kry av, forteller Underhaug, som igjen kan lokke med mange premier i årets basar.

Vi snakket om både basar, turnering, Vard-magasinet og avgjørelsen til NFF i den såkalte stadionsaken da Underhaug var på besøk i ettermiddag. Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no