SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTidlig opp for å markere «Bilfri Dag»: – Valgte bilen!

Tidlig opp for å markere «Bilfri Dag»: – Valgte bilen!

– Og det er helt greit, mener både varaordfører May Britt Vihovde selv og leder Lorna Dyrkolbotn i Sykkelbyen Haugesund & Karmøy.

«Bilfri Dag» ble i dag markert med frokostutlevering til de gående og syklende i pøsregnet, som en avslutning på den europeiske mobilitetsuken. Tema for uken i år har vært “velg rett reisemiks”.

– Det går ut på at en velger seg den fremkomstmåten som passer seg til en hver anledning. Om det er sykkel, gange, buss eller bil. Vi er opptatt av at en skal bruke sykkelen dersom en har anledning til det, sier Dyrkolbotn.

Varaordfører May Britt Vihovde tenkte seg om to ganger før hun fredag morgen valgte å kjøre bil da hun skulle tidlig opp for å markere «Bilfri dag.»

– Men så prinsippfast er jeg ikke. I dag var det tida som avgjorde, og en skal ikke ha dårlig samvittighet om en tar bilen, men vi må legge til rette for å sykle og gå, sier Vihovde.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no