SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVaksineringen i aldersgruppen 75-85 er i gang

Vaksineringen i aldersgruppen 75-85 er i gang

I Karmøy kommune ble det sist registrert koronasmitte 14. januar. Der benyttes perioden med lavt smittetrykk til å planlegge godt for vaksineringsoppgavene de har foran seg, forteller kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse.

Foto: Gaute-Håkon Bleivik/Haugesunds Avis.

Vaksineringen av aldersgruppen 75-85 er i gang og anslås å pågå i noen uker fremover. Denne uken har de fått rundt 500 vaksinedoser. Cirka 60 av disse vil gå til å gi dose 2, mens resten vil bli gitt til de over 80 år. 

-I den aldersgruppen er den en del innbyggere, så vi vil nok bruke er par-tre uke på å få vaksinert den gruppen ferdig før vi kan begynne på neste gruppe. Men det er mange ukjente faktorer for oss. Vi vet jo ikke hvor mange vaksiner vi får de neste ukene og hvor fort dette kan gå, forteller hun.

Gjennomføringen av drive thru-løsning  på vaksinering ved koronasenteret i Kopervik har gått som planlagt. Kommuneoverlegen opplever at de har fått til en effektiv metode som sikrer godt smittevern og at de har klart å observere de som har fått vaksinen i etterkant på en god måte. 

 -Det har vært helt rørende å stå der oppe. Det forsterkes av at det er så fint vær nå og at en får litt ekstra energi av det, men det er en andakt over det hele. Folk kommer nykjemmet og har ventet lenge på å få denne vaksinen, sier Haga Nesse.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no