SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVaksinepass: -Vi må skynde oss langsomt

Vaksinepass: -Vi må skynde oss langsomt

Norge jobber sammen med andre europeiske land med et felles, elektronisk vaksinepass. Men det er mye som må på plass, sier Sveinung Stensland.

-Vi må skynde oss langsomt. Det verste som kan skje er at en lager en ordning som ingen har tillit til, uten verdi, for da er vi like langt, sier stortingsrepresentant og Høyres helsepolitiske talsperson fra Haugesund.

Hør intervju med Stensland om både vaksinepass og reduksjonen i bruk av antibiotika i Norge i intervjuet over. 

Apotekforeningen melder i en pressemelding at tallene de har hentet inn viser at bruken av antibiotika er redusert med 33 prosent siden 2012. Altså rett over målsettingen på 30 prosent i den nasjonale strategien mot antibiotikaresistens. Stensland sier at en del av dette sannsynligvis skyldes koronapandemien.

-Men dette er en veldig god nyhet. Jeg har jo uttalt flere ganger at jeg er mer redd for den epidemien som kalles antibiotikaresistens enn jeg er for korona, sier han.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no