SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltUtvider med utlån av klær – savner støtte fra kommunene

Utvider med utlån av klær – savner støtte fra kommunene

Frilager Haugalandet låner fra før ut kanoer over hele Haugalandet og skiutstyr ved Olalia. Nå får de 300 000 kroner av Sparebankstiftelsen SR-Bank til sitt nye utlånskonsept “rullende bekledning”.

– Det er rett og slett en kontainer på hjul med et stort utvalg varme vinterklær for vinteresongen, som byttes ut med skallbekledning til sommersesongen, sier daglig leder Lene Solstad Apeland i Frilager Haugalandet.

Ifølge styreleder Per Sigurd Velde er tilbudet tiltenkt de mange som enten ikke har råd til friluftsbekledning som holder dem varme og tørre, eller som ikke tar seg råd til det.

Frilager drives av Haugesund Turistforening, Friluftsrådet Vest og Røde Kors. Med unntak av Tysvær kommune, som støtter med både midler og lokaler i Aksdal, er det tyst fra de andre kommunene på Haugalandet.

– Kommunene er jo store brukere av Frilagers tilbud, så vi tar gjerne imot telefonsamtaler fra både Haugesund, Karmøy og andre for å komme i dialog, sier Velde.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no