SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltUtsira lader opp til TV-aksjonen

Utsira lader opp til TV-aksjonen

Bedehustreet er oransje, onsdag kommer Kirkens bymisjon på besøk og på torsdag er det tradisjonen tro kafé og basar på Utsira skole.

Det du ser på bildet over er et av resultatene etter det første strikkefestivalen på Utsira, som ble arrangert tidligere i høst. Det er sirabuer og tilreisende besøkende på festivalen som har sørget for at det berømte bedehustreet er ikledd oransje strikk for anledningen.

-De har sittet hjemme og strikket og nå har vi montert det opp. Nå har vi et oransje bedehustre, sier Katrine Klovning.

Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Temaet er «Mindre alene sammen». Katrine Klovning er kirkeverge i Utsira kirkelige fellesråd. Hun mener at det som er spesielt med årets TV-aksjon er at den angår oss alle.

-Dette er så direkte på hver og en av oss her i Norge. Alle kan jo oppleve ensomhet til tider og vanskelige tider i livet, sier hun på telefon, mens hun holder et øye med kjøttet i gryten som skal serveres i morgen.

Det er Utsira menighetsråd og Utsira kommune som inviterer til arrangementet på bedehuset på onsdag. Arne Valen i Kirkens bymisjon kommer. Han har også med seg Linn Isabel Eielsen og Markus Aarøy Vikse.  Det er TV-aksjonen og bymisjonens arbeid det handler om, samtidig er det en anledning til å samles, i tråd med temaet for årets TV-aksjon:

-Rett og slett å være mindre alene sammen, ha en koselig kveld sammen, sier Klovning. Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no