SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFyrlyset på Utsira tennes igjen: – Betyr svært mye for oss her ute

Fyrlyset på Utsira tennes igjen: – Betyr svært mye for oss her ute

Torsdag 15. august tennes Utsira Fyr igjen, og det på 175-årsdagen til fyret. Utsira kommune har fått lov til å tenne fyrlyset igjen i forbindelse med et reiselivsprosjekt som skal gå over to år.

– Vi er svært glade for at Kystverket har latt oss få lyset tilbake igjen, og samtidig at de har pusset opp innvendig i fyret for anledningen. Siden 2004 har vi hatt en reservelykt med LED-lys. Fyret er en svært viktig del av Utsiras historie. Det betyr mye for oss, og kommer til å bli synlig også fra både Haugesund, Sveio og Karmøy på klare dager, sier ordfører Marthe Eide Klovning.

Jubileet og lys i fyret markeres i fire dager til ende. Hans Majestet Kong Harald V ble invitert, men hadde ikke anledninge. Ordføreren håper mange andre likevel tar turen ut til øya vest der ute.

Hør mer om programmet i innslaget over.

 

(Arkivfoto: Lillian Haug Sortland, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no