SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Utrolig sårt å ikke kunne klemme sine kjære i begravelser

– Utrolig sårt å ikke kunne klemme sine kjære i begravelser

Daglig leder Tom Landås i Skåre Menighet har vondt av de som må gjennomføre begravelser med koronarestriksjoner. Ikke bare er det begrensninger på antall deltakere, man må også unngå fysisk kontakt.

– Selv de som er tilstede kan ikke klemme hverande, men det ser ut til at mennesket er slik skrudd sammen at det kan se andres omsorg på andre måter. Vi får håpe det går godt, men det er klart det er sårt å måtte gjennomføre begravelser med restriksjoner, sier Landås.

Skåre menighet har ifølge Landås et stort fokus på å bekjempe ensomhet.

– Vi ringer rundt til de som pleier å få besøk fra menigheten, folk vi vet kan være ensomme nå. Vi ringer også rundt til folk som gjerne går i kirken, både barn, voksne og eldre, sier Landås.

Søndag skal det for første gang arrangeres en såkalt “drive-in gudstjeneste” utenfor Udland kirke i Haugesund. Hør mer om det i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no