SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltUlv på Haugalandet? – Ikke umulig, men svært lite sannsynlig

Ulv på Haugalandet? – Ikke umulig, men svært lite sannsynlig

Det skal svært mye til for at en ulv skal vandre fra Østlandet til Haugalandet, men umulig er det absolutt ikke. Andreas Dunkley er Statens Naturoppsyns rovdyrkontakt på Haugalandet, og tar nattens observasjon på alvor.

Bakgrunnen er at politiet natt til fredag fikk en melding fra en bilist som hadde sett ulv på E 134 ved Skre. Mannen ønsker ikke å la seg intervjue, men har sagt til både politiet og til Radio 102 at han er 100% sikker på at det var en ulv han så, og at han kan skille mellom en hund og en ulv.

Dunkley tviler ikke på dette, og tar observasjonen på høyeste alvor, men er likevel skeptisk.

Han presiserer at også fagfolk kan ha problemer med å skille en ulv fra en hund, for eksempel en huskey, på bilder og video.

– Først måtte den passert høyfjellet, der den mest sannsynlig hadde vendt snuten i retning Sørlandet. Der er det både observert og skutt ulv flere ganger før. Så så måtte den eventuelt forsert Haugalandets fjorder og veier. Da skal det også mye til at vi ikke hadde fått noe forvarsel, at ingen har gjort observasjoner før den angivelig ble sett på E134 ved Skre i natt. Men som sagt, ingenting er umulig når det gjelder de store rovdyrene, sier Dunkley.

Det var det korte sammendraget. Hør mer i innslaget over.

 

(Arkivfoto: Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no