SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltUllvang-brødrene – En juletresnekker og en padlestjerne

Ullvang-brødrene – En juletresnekker og en padlestjerne

Brødrene Jarl Eivind og Lars Magne Ullvang har begge markert seg, men på helt forskjellige områder. Tømrer og storebror Jarl Eivind (29) har fått nasjonal oppmerksomhet for sine hjemmesnekrede juletrær den siste måneden. Lillebror Lars Magne (24) har i flere år vært padler på internasjonalt nivå.

– Desember har vært veldig hektisk. Spesielt fra rundt 10. desember, da tok det virkelig av, sier Jarl Eivind Ullvang. Juletrærne hans ble først omtalt i Haugesunds Avis, så snappet også TV 2 opp saken. Da hadde han ingen trær igjen å selge, men fikk stor pågang med bestillinger til neste jul.

– Det var jo på en måte litt synd det da, men jeg hadde produsert 44 trær og alle røk ut. Skal jeg tenke litt stort så ser jeg for meg å tidoble antallet til neste år. Det blir masseproduksjon, men på lavt nivå, sier Ullvang.

Han har som mål i hvert fall selge et tresifret antall trær i 2019, og kanskje få solgt minst ett tre til utlandet.

Lillebror Lars Magne Ullvang er bare lillebror i alder, ikke størrelse. Han er hjemme på ferie og for å kunne padle på sjøen. Landslagspadleren bor til daglig i Bærum.

– Der blir det bare padlemaskin fordi hele Oslofjorden er islagt, sier Ullvang, som har European Games som sitt første hovedmål i 2019.

Møt begge brødrene i innslaget over.

 

Slik ser Jarl Eivind Ullvangs populære juletre ut

Foto: Privat

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no