SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFlere hundre er i sving under Tysværdagen på lørdag

Flere hundre er i sving under Tysværdagen på lørdag

Kultursjef Anders Netland anslår at cirka 400 personer er med på arrangementsiden med smått og stort på lørdag.

-Hovedfokuset er frivilligheten, lag og foreninger. De byr på seg selv med egne stands. Der er det alt fra helseforeninger til idrettslag og sang og musikk, forteller Netland, og nevner hesteridning, bueskyting og klatring som eksempler på noen av aktivitetene de byr på.

I år har de flyttet arrangementet fra Steinsvik Arena til Aksdal sentrum.

-Vi har en idé om at vi skal forvandle og utvikle Aksdal, sier kultursjefen. Han forklarer at det en en del av en større strategi som går på videreutvikling, nybygging, flere arrangementer. -Vi ønsker rett og slett å bygge by i Aksdal, sier han.

Fra den offisielle åpningen klokken 11 er det tett program frem til klokken 15.  Det blir blant annet konserter med lokale artistnavn og felleskonsert med lokale korps. I kirken er det bryllup som er tema, blant annet med med visning av brudekjoler.

I morgen bygges det en ballbinge som skal stå på Lars Hertervigs plass gjennom hele sommeren. Der blir det fotballturneringer på lørdag. Først med en minicup for de unge, før politikerne skal i aksjon på banen.

-Sentrale politikere, som ordføreren, stiller til fotballkamp. Da får vi se dem by på seg selv og komme utenfor komfortsonen. Det synes jeg er litt spennende, sier Netland.

Hør mer om programmet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no