SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTorsdag minnes fjorårets trafikkofre

Torsdag minnes fjorårets trafikkofre

Torsdag 4. januar markeres Trafikkofrenes dag i Haugesund. 106 personer mistet livet på norske veier i 2017. Det laveste tallet på 70 år og 29 færre enn i 2016. 8 personer ble drept på veiene i Rogaland i fjor, 15 færre enn i 2016.

– Vi er veldig glade for at tallene går ned. Politiets innsats for å redusere høy fart og ruskjøring er viktige bidrag, sammen med tidlig innsats og bevisstgjøring i både barnehager og skoler. I tillegg er det viktig å fortsatt ha fokus på trafikksikringstiltak for myke trafikanter, sier leder i fylkestrafikksikkerhetsutvalget i Rogaland (FTU), Gustav Løge Fosse.

FTU står bak Trafikkofrenes dag sammen med Trygg Trafikk. I Haugesund blir det først markering i Karmsundsgata, med fakler for de skadde og kors for de drepte, fra kl. 15 til 17. Etter markeringen i Karmsundgata blir det fakkeltog fra Rådhusplassen til Vår Frelsers Kirke i sentrum, der det holdes minnegudstjeste åpen for alle.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no