SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTiril Fjeld og Atea klare for Rehabiliteringskonferansen

Tiril Fjeld og Atea klare for Rehabiliteringskonferansen

Onsdag og torsdag arrangeres Rehabiliteringskonferansen i Haugesund. Flere aktører stiller med stand under konferansen, blant andre IT-bedriften Atea.

Velferdsteknologi er tema på årets konferanse. Atea har 15 ansatte som jobber med velferdsteknologi på heltid i vår region. Det leverer blant annet sykesignalanlegg til institusjoner som Vea sykehjem og Etne sykehjem.

-Da er det digitale sykesignalanlegg vi har på disse sykehjemmene. Det er veldig spennende. Det er nybrottsarbeid, og det gjør vi også videre ut i hele regionen vår, Rogaland og Hordaland, men også resten av landet. Der har vi avtaler, vi leverer over 1000 trygghetsalarmer i disse dager, og flere tusen det neste halve året, og ellers andre institusjonsløsninger, forteller leder for avdeling Haugesund og Stord i Atea, Tiril Fjeld.

Hun forteller at det skjer mye innen utviklingen av velferdsteknologien nå. Atea skal vise frem litt ulike leveranser de har gjort og forskjellige trygghetsalarmer blant annet på sin stand under konferansen. Hør hele intervjuet med Fjeld over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no