SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt16 til 18 er kjernetid og skjermfri

16 til 18 er kjernetid og skjermfri

Iris Eyfjord Hreidarsdottir har kontrakt med influenserbyrået Mammabandet AS i Haugesund og er aktiv på snapchat (37 000 følgere) og instagram (17 000 følgere). 29-åringen og samboeren har til sammen fem barn i alderen to til ni år, og hun markert seg som motstander av å bruke barn i kommersiell sammenheng på sosiale medier. I januar stilte hun på kort varsel i Debatten på NRK og argumenterte for å skjerme barna mot et ufrivillig liv i offentligheten- Vi ha en kjernetid fra klokka 16 til 18 som er hundre prosent skjermfri, sier Eyfjord som innrømmer at hun før familien innførte kjernetid hadde problemer med å legge vekk mobilen.

Nå har Eyfjord rigget seg til med kontor på Frakkagjerd der hun markedsfører Countrybandet Gunslingers på sosiale medier og Wee Gruppen på Tik Tok. – Nå skal jeg etablere en avdeling av  UMG.no (utstyr, merking, gradering) som faren min eier og driver i Sandnes. Han skal hjelpe meg å komme skikkelig i gang og være her et par dager i uka. Det blir kjekt, for jeg holder jo på for meg selv, og det kan bli ensomt, sier Eyfjord.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no