SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTest deg før du reiser hjem

Test deg før du reiser hjem

Nils Christian Sørhaug studerer økonomi i Bergen, og med strenge tiltak på grunn av koronautbrudd foregår det meste av undervisningen digitalt med kun en forelesning i uka i et auditorium. Det er også ingen eller liten fysisk undervisning på de andre studiestedene i byen. 23-åringen fra Haugesund blir ikke overrasket om flere studenter nå reiser hjem til Haugalandet for å jobbe hjemmefra. – Det er viktig at du tester deg før du reiser hjem til familien. Det er det minste du må gjøre når du reiser fra et såpass utsatt sted som det Bergen er i dag, sier Sørhaug som selv fikk påvist covid 19 hjemme i Haugesund i sommer uten å bli veldig syk.

Sørhaug forteller at det nå er roligere i Bergen sentrum etter at strengere tiltak ble innført i byen. – Går du gjennom sentrum er det mye mindre skriking og høy musikk enn for to uker siden, og jeg har inntrykk av at studentene respekterer de retningslinjene som har blitt gitt, sier Sørhaug.

Mandag ble det meldt om 32 nye tilfeller av covid 19 i Bergen, noe byrådsleder Roger Valhammer betegner som stabilt høyt.

foto: privat

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no