SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Talentløst kuppforsøk

– Talentløst kuppforsøk

Næringsforeninger i Rogaland og Hordaland går sammen i kampen mot at det nye fylket, bestående av Hordaland og Sogn og Fjordane, skal kunne kalle seg for «Vestlandet». Det nye navnet er blitt sterkt kritisert fra flere hold, og kalt for både “navneran” og “identitetstyveri”. Tirsdag skrev Stavanger Aftenblad at flere Stavangerpolitikere vil be regjeringen om å gripe inn.

Egil Severeide i Haugesundregionens Næringsforening raser i et leserinnlegg, blant annet publisert i Haugesunds Avis. Han er enig i at det var dumt av Rogaland å stå utenfor, men at det ikke gir Hordaland og Sogn og Fjordane retten til “Vestlandet”

– Det er et talentløst forsøk på å rane til seg et navn. Nå hører jeg at fylkestinget i Rogaland skal ta opp saken for å få gjort noe med det, og jeg antar at det samme vil skje i Møre og Romsdal. Mitt tips er at dette forsøket på å kuppe navnet «Vestlandet» strander, fordi det rett og slett er urimelig, sier Severeide.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no