SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSynger «Sammen for Austrheim» til elevene

Mange skoleansatte har funnet på kreative ting på internett de siste ukene. De ansatte på Austrheim skole har laget en egen musikkvideo til sine elever, basert på klassikeren «Sammen for livet»

Innsatsen er det absolutt ingenting å si på, men vi fornærmer ingen om vi sier at dere ikke går videre til Oslo?

– Haha, nei absolutt ikke. Men vi har hatt det kjempegøy med dette, og både lærerne og elevene har fått seg en god latter, sier rektor Stine Helen Mehammer.

Videoen ligger ute på Youtube, og kan ses via denne linken. (Ekstern lenke)

 

Klar for å åpne skolen

Vi snakker med rektor Mehammer dagen etter at regjeringen kom med nyheten om at skolene skal åpnes for 1. til 4. trinn fra mandag 27. april.

– Det syns jeg er en klok avgjørelse. Vi skal få klare retningslinjer på hvordan vi skal forholde oss til smittevern rett over påske. Da har vi god tid til å forberede oss, sier Mehammer.

 

 

 

 

Del på:

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no