SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSykle til jobben-aksjonen starter i dag

Sykle til jobben-aksjonen starter i dag

Men du trenger ikke nødvendigvis sykle for å være med. -Du kan registrere all aktivitet både til og fra jobb og også det du driver med av aktivitet utenom arbeidstiden, sier prosjektlederen i Sykkelbyen Haugesund-Karmøy, Lorna Mannes Dyrkolbotn.

Aksjonen settes i gang i dag for 46. gang i regi av Norges bedriftsidrettsforbund. Aksjonen varer til 21. juni. Sykkelbyen Haugesund-Karmøy betaler deltakeravgiften for de som bor og/eller jobber i Haugesund og på fastlands-Karmøy.

-Det vi har et fokus på er selvfølgelig folkehelse. Det å være aktiv i hverdagen er jo veldig bra for kropp og sjel. Det å velge en aktiv reisevei er bra for miljøet. Sett igjen bilen på de kortere turene og ta fram sykkelen eller gå dit du skal. Det er selvfølgelig også samfunnsøkonomisk lønnsomt, og du sparer penger på bensin, parkering og så videre, hvis du setter fra deg bilen av og til, oppfordrer prosjektlederen.

Hør hele intervjuet om aksjonen og Sykkelbyens arbeid over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no