SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSvindlere utgir seg for å være sjefen eller en kollega

Svindlere utgir seg for å være sjefen eller en kollega

Sør-Vest politidistrikt har i løpet av mai og begynnelsen av juni mottatt flere anmeldelser etter å ha blitt utsatt for såkalt «direktør-svindel».

-Ganske enkelt forklart er det en sentral person i foretaket som oppfatter at han eller hun får en utbetalingsordre fra en kanskje mer sentral person i samme foretak. Gjerne ofte den øverste personen, den administrerende direktøren. Ordren går ut på å utbetale et beløp til en konkret leverandør, med et beløp kanskje i størrelsesorden opp til 50.000 euro, som vi har registrert i disse senere tilfellene. Det forklarer Sturle Smith, seksjonsleder for finansiell etterforskning i Sør-Vest politidistrikt.

Dersom transaksjonen blir gjennomført, går pengene til en utenlandsk bank og videre til andre utenlandske banker. Da blir de elektroniske sporene svært vanskelige å følge og pengene kan være tapt. Nå går de ut for å råde bedrifter til å være på vakt.

Et råd er at alle transaksjoner bedriften gjennomfører, særlig når det er til leverandører som ikke ellers er innom bedriften på samme måte, må verifiseres.

-At en verifiserer en utbetalingsordre ved at en i tillegg til å ha mottatt en epost fra en nær kollega også tar seg bryet med å snakke med vedkommende for å få verifisert innholdet, råder Smith. Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no