SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltStor økning i antall ungdomsoppfølginger i Konfliktrådet lokalt

Stor økning i antall ungdomsoppfølginger i Konfliktrådet lokalt

Konfliktrådet i Haugaland og Sunnhordland hadde 465 saker i 2018. Det er en økning på fem prosent fra 2017. Antall ungdomsoppfølginger har økt med 47 prosent, det totale antallet ble 63. Det er nest størst antall i Norge, etter Oslo.

-Nå føler jeg at jeg har sagt fire år på rad at vi jobber på høygir, så hvilket gir vi jobber på nå er jeg litt usikker på. Men det er veldig stor aktivitet på kontoret. Det er så gøy at vi jobber med å mange gode tverretatlige samarbeidspartnere og meklere som drar lasset. Selv om vi har det travelt er vi glade for at Konfliktrådet blir mye brukt, sier leder Mona Snørteland.

Omorganiseringen av Konfliktrådet i fjor ble avlyst og både kontoret på sørsiden og nordsiden av Boknafjorden fikk bestå. Nå jobbes det med å avklare hvorvidt de skal ha èn felles leder, i likhet med politidistriktet.

-I går fikk vi vite at vi har fått en ungdomskoordinator-stilling til, men den skal være i det som kalles Sør-Vest politidistrikt hvis Konfliktrådet også blir organisert sånn som politidistriktet, sier Snørteland. Hun skal diskutere med lederen  i Sør-Rogaland neste uke om hvor stillingen skal legges. Det er to ungdomskoordinatorer i Haugaland og Sunnhordland per i dag.

Konfliktrådet merker en sterk nedgang i saker med de under 15 år etter et nytt, felles straffesaksinntak, FSI, ble opprettet. Hør mer om det over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no