SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltStolt-Nielsen Seaway-familiegjenforening på onsdag

Stolt-Nielsen Seaway-familiegjenforening på onsdag

I 1973 startet Jacob Stolt-Nielsen jr. offshore-rederi med hovedkontor i hjembyen Haugesund, Stolt-Nielsen Seaway. På onsdag er det gjenforening med tidligere kolleger.

-I år er det 20 år siden Stolt-Nielsen Seaway forlot byen og den store S-en på Stoltenberg på veggen mot syd ble fjernet. Vi hadde et veldig godt arbeidsmiljø. Det var en for alle og alle for en. Familie, rett og slett. Nå har vi lyst til å samles igjen for å mimre og ha det litt kjekt, sier Svein Tore Bjelland, som er blant initiativtakerne.

Arrangementet er på Scandic Maritim klokken 10:00 på onsdag. Jakob Ringen, Svein Tore Bjelland og Jacob Nærum var på besøk i studio i formiddag. Hør intervjuet om tiden deres i Stolt-Nielsen Seaway over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no