SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSørget for 102-pris – Stjal showet igjen!

Sørget for 102-pris – Stjal showet igjen!

En sommerdag i 2017 ringte Hallgeir Mørch inn til sin lokale radiostasjon for å etterlyse sin datters stjålne sykkel. Litt over ett år etterpå har innslaget som gikk direkte på 102 sjarmert hele radionorge.

Da Prix Radio 2018 gikk av stabelen på Ullevål Stadion i Oslo fredag kveld, ble Radio 102 tilgodesett med to priser; «Årets Lokalradio» og «Årets Radioøyeblikk.» Det var i sistnevnte kategori at intervjuet med Mørch ble kåret til det aller beste, i konkurranse med gode innslag fra både P4, Radio Norge og NRK.

Mandag morgen ringte vi hovedpersonen selv for å gratulere, gi ham brorparten av æren for prisen og skjenke ham DAB-radioen som vi fikk som en del av prisen.

Hallgeirs datter Dina fikk forøvrig ny sykkel av Astri Pedersen gjennom hennes veldedighetsinitiativ «Hjerte for mennesker».

Mørch legger også til at han syns remixen «Sykkeltyven», som Eivind Fiksdal i Appex laget av intervjuet hans, er blitt spilt alt for lite på radioen. Den finner du for øvrig på Spotify.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no