SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Søppel og knuste flasker på Bane 5

– Søppel og knuste flasker på Bane 5

Det så ikke ut i Haugesund idrettspark etter 16. mai-natta. Søppel og glasskår ble liggende gjennom nasjonaldagen. Lokal russ inviteres til ryddedugnad onsdag formiddag.

– Mye søppel og noe knust glass i asfalten like ved bane 5, men også inne på banen. Kommunens folk gjør det de kan nå for å gjøre banen klar til bruk i ettermiddag. Jeg har også snakket med rektorene på både HTG, Skeisvang og Vardafjell med en oppfordring til russen om å stille på ryddedugnad kl. 11, sier idrettssjef Kjetil Lande i Haugesund kommune.

Han presiserer at folk fra kommunen vil gå over kunsgresset med lupe for å prøve å finne det som måtte være av glasskår der. På morgenen 17. mai fløt det med russekort på stedet.

– Vi vet det har vært en del russ der, men også annen ungdom. Vi vet ikke hvem som har gjort hva, kastet søppel eller knust flasker. Det venter ingen straff, men vi håper mange vil bli med og rydde, sier idrettssjefen.

Det samme skjer hvert år, og Lande varsler møte mellom både VGS-rektorene, Politiet og kommunen for å prøve å få til en bedring til neste år.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no