SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSnurrevarden Gård vil forebygge ensomhet

Snurrevarden Gård vil forebygge ensomhet

Gården er en av 19 gårder i landet som er med på prosjektet «Sammen mot ensomhet – gården for glede og samhold».

Illustrasjonsfoto: Pixabay

Tilbudet er gratis og er for personer fra 18 år og oppover. De får være med på treff på gården, med sosialt samvær, de får møte dyr og være med på ulike aktiviteter på gården. Inn på Tunet Norge SA står bak prosjektet, som er støttet av Helsedirektoratet.

Så langt har de fått god respons fra folk som ønsker å melde seg på. Planen var å starte opp tilbudet denne uken, men smittesituasjonen og koronarestriksjoner gjør at de har måttet flytte det første treffet til etter påske.

-Da krysser vi fingrene for at vi kan starte opp, men jeg hadde allerede en full liste. Noen har vært innom gården og sett litt rundt og vi har hilst slik at de er litt tryggere på å starte opp, forteller daglig leder Ynskje Kaldheim, som oppfordrer folk som ønsker å delta til å ta kontakt. Kontaktinfo ligger på Snurrevarden gård sin nettside.

Hør mer detaljer om prosjektet i innslaget over. 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no