SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSlettaa dykkerklubb sperrer båttrafikken i Smedasundet på lørdag

Slettaa dykkerklubb sperrer båttrafikken i Smedasundet på lørdag

Da skal dykkerklubben kartlegge søppel i Smedasundet, i samarbeid med Karmsund havnevesen.

-Vi sperrer hele sundet for båttrafikk. Vi har fått tak i noen scootere som vi henger etter slik at vi slipper å bruke så mye energe på å svømme. Jeg fant ut at det tilsvarer cirka syv fotballbaner på stadion i Haugesund. Det er et stort område vi skal gå over. Det er en stor, kald jobb, sier leder i dykkerklubben, Åge Wee.

De går i vannet rundt klokken 10:30 på lørdag. Området i Smedasundet skal kartlegges og tas bilder av. Målet er å ha ryddet sundet innen 2021.

I fjor ble Tysvær dykkerklubb og Slettaa dykkerklubb slått sammen. På neste årsmøte vil de stemme for å slå sammen Sveio også. At klubben vokser er viktig for ryddejobben, sier Wee.

-Det er kjempe viktig. Vi er jo desidert Norges største dugnad. Vi har 72 dykkere i sjøen, vi er 130 frivillige som møter i Haugesund. Vi er vel den dykkerklubben i Norge som tar opp mest tonn, sier han. Hør mer i intervjuet over. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no