SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSkudenes Matfestival fem år

Skudenes Matfestival fem år

Stadig flere land er representert på festivalen som arrangeres for femte gang på lørdag. Tidligere har rundt 700 personer besøkt festivalen.

-Jeg går jo alltid høyt ut med store ambisjoner om det meste, og jeg måtte vel egentlig tenke med litt om og jekke det litt ned i begynnelsen. Men så samtidig har det jo vokst ut noe voldsomt i forhold til hva det var første året. Nå er det tredje året vi har det i Skudehallen og det er faktisk på grensen til å være for lite det også, sier Bjørn Inge Vårvik.

Preethy Johnson og Shital Bharate er stiller med indisk mat på lørdag, det er første gang de er med på festivalen. De var gjester i formiddag sammen med Vårvik.

I år har matfestivalen samarbeid med Karmøy voksenopplæringssenter, noe Vårvik synes har fungert veldig bra. -De er voldsomt flinke til å ta imot oss og setter voldsomt pris på at vi tar kontakt, sier han.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no