SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSkeiv feiring i Kopervik i dag

Skeiv feiring i Kopervik i dag

“En skeiv dag i Kopervik” arrangeres i dag for å slå et slag for mangfoldet og støtte opp om lhbt- miljøet i deres arbeid for økt toleranse og likestilling for skeive og transpersoner, melder arrangørene.

Karmøy kunstforening har fått med seg Karmøy folkebibliotek, Byen vår Kopervik, Karmøy kino, kulturskolen i Kopervik og Café MM.  De steller i stand flere arrangementer på de forskjellige arenaene utover dagen i dag og litt i morgen.

-Nå har det jo vært en del fokus på det i de større byene i Norge, så har de jo hatt Pride-festivaler og sånn. Så tenkte vi hvorfor ikke bare ta det ut i distriktene? Det er jo ingen grunn til at vi ikke kan være med på feiringen her og, sier Vibecke Nes Vigre i Karmøy kunstforening.  

De håper “En skeiv dag i Kopervik” blir en tradisjon, og har allerede blitt kontaktet av flere som vil være med på å arrangere det neste år.

-Det vi håper på er jo at det kan vokse på seg, at flere ønsker å bli med og bidra med sine ting. Så kan det etterhvert bli ganske så stort, sier Nes Vigre.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no