SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSkartun tar fighten: – Skal trene med Sogndal

Skartun tar fighten: – Skal trene med Sogndal

Tidligere Vard- og FKH-spiller Oddbjørn Skartun har takket nei til en svensk nivå 2-klubb og flere 1. divisjonsklubber i Norge. Flere venter på svar. Han har flørtet med klubber i Eliteserien og vil gjøre alt han kan for å få en mulighet på det høyeste nivået i Norge.

– Slik jeg ser det øker sjansen jo nærmere vi kommer seriestart. Jeg ønsker å få en avklaring i god tid før seriestart, men tillater meg også å ha is i magen, sier Skartun.

Han ble ikke med Bryne ned i 2. divisjon, og det er også uaktuelt å spille for Vard i samme divisjon. FKH har han vært i kontakt med, men virker inneforstått med at de nok har hentet sine spisser for 2017.

På sine 4 sesonger i Bryne har Skartun scoret 44 mål og servert 25 målgivende. Han er glad for at interessen rundt ham er såpass stor som den er, selv om høstsesongen røk på grunn av en blindtarmoperasjon.

– Statistikken min er god og jeg håper å få muligheten i en Eliteserieklubb, en mulighet som trigger meg. Blir jeg hentet som utfordrer skal jeg ta fighten for å spille meg inn, sier en sulten 27-åring med fornyet selvtillit.

Nå skal han trene med Sogndal. På spørsmål om det er aktuelt, selv om han har både samboer og hus i Haugesund, svarer Skartun;

– Sogndal er jo en Eliteserieklubb..

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no