SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSjøbris på Bokn åpner neste uke
Neste uke åpner kaféen Sjøbris i Føresvik på Bokn. Naboene Kristine Eike og Linn Cathrine Kro står bak kaféen, som  var planlagt å åpne tidligere i vår. Det var før koronakrisen.

-Vi måtte jo sette alt på vent da alt ble stengt over natten. Siden vi står for alt dette selv og det er kostbare ting vi har gjort, ble vi litt redde for om det i det hele tatt kunne bli noe i 2020. Vi satte det på vent og så situasjonen an, forteller Eike. De tok fatt på siste rest av oppussing da den gradvise gjenåpningen av samfunnet kom i gang.

Kaféen åpner klokken 09 torsdag 11. juni, med snorklipping og ordføreren på besøk, og de tar grep for å ta hensyn til smittevernreglene.

De melder om god interesse for Sjøbris blant folk på Bokn og har flere bestillinger før åpningen.

-Vi har det veldig travelt både før og etter åpningen, sier Eike.

Hør intervju med Eike og Kro over.

 

Del på:

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no