SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSeksjonssjef i Sjøfartsdirektoratet – Krimforfatter på si

Seksjonssjef i Sjøfartsdirektoratet – Krimforfatter på si

Helge Thime-Iversen ble Haugalending i 2003. Da var det naturlig at både Haugesund og Karmøy ble sentrale da han i 2013 ga ut sin første krimroman. Den het «X» og handlet om Kripos-etterforsker Njaal Natlands jakt på en seriemorder, blant annet på Haugalandet.

Nå er han klar med bok nummer to i serien; «Blodørn.»

– «Blodørn» finner sted litt lenger nordvest, i området rundt Måløy i Nordfjord. Men jeg har to nye manus på gang og i hvert fall i det ene kommer vi tilbake til Haugesund, sier Thime-Iversen.

Han skriver så ofte han kan på fritiden, men kombinert med jobben som seksjonssjef i Sjøfartsdirektoratet kan han bruke flere år på sine bokmanus.

«X», som i lydbokversjon har fått tittelen «Mordkoden», ble gitt ut på Juritzen Forlag. «Blodørn» gir han ut helt på egen hånd, og kun som e-bok.

– Det handler rett og slett om at det er en mye større investering å gi ut innbundne romaner, og en er avhengig av et stort salgsvolum for å gå i null. Jeg legger mye energi i dette, men aller mest i selve skrivingen. Derfor har jeg valgt å gi ut selv, og kun som e-bok.

Bli bedre kjent med Helge Thime-Iversen, hans forfatterskap, og planene framover, i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no