SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSanitetskvinnene inviterer til gåtur onsdag til inntekt for Care

Sanitetskvinnene inviterer til gåtur onsdag til inntekt for Care

Som en del av Haugesund sanitetsforening sitt bidrag til årets TV-aksjon arrangerer de en tur på Kyststien i Haugesund onsdag ettermiddag for 50 kroner.

Inntektene går uavkortet til Care. Pengene har begynt å komme inn allerede fra folk som ikke har anledning til å være med på turen onsdag.

Flere har «vippset» på forhånd.

-Vi er jo kjempe glade for at dette har truffet folk. De må bare vippse hvis de vil det, men vi har jo veldig lyst til å ha mange folk til å gå turen også, på den flotte kyststien. Det hadde vært kjempekjekt om det rett og slett ble en folkevandring, sier leder Ellen Børseth.

Det er oppmøte ved Haraldsstøtta klokken 16:30 onsdag, og for femtilappen får alle utdelt lodd og kan være med i trekningen av forskjellige premier. Trekningen skjer etter turen og vinnerne annonseres på Haugesund sanitetsforenings Facebookside.

Flere av kvinnene i Sanitetsforeningen skal også gå med bøsser under innsamlingen til TV-aksjonen. I tillegg inviterer de til kafé på torsdag. Hør mer om dette over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no