SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRydder Smedasundet på lørdag

Rydder Smedasundet på lørdag

Slettaa dykkeklubb har sin årlige ryddeaksjon i Smedasundet på lørdag. I år er det femårsjubileum på prosjektet, og i den anledning åpnes en utstilling med undervannsbilder på Høvleriet, som senere skal videre på rundreise i landet.

Det kommer også forskere fra Havforskningsinstituttet på lørdag, som de har hatt kurs med på forhånd. -Vi registrerte sju fremedarter i Haugesund den lørdagen, som aldri normalt finnes i Norge, sier styreleder Åge Wee.

Han håper de slår rekorden fra ifjor med antall dykkere som deltar på aksjonen. -Det kommer mange tilreisende fra Odda, Stord og hele distriktet for å være med, sier Wee.

I slutten av måneden skal Slettaa dykkerklubb sjekke nærmere et spesielt funn de har gjort i Smedasundet. En båt som kan være helt ifra vikingtiden, men det vet de ikke ennå. De skal se nærmere på funnet sammen med Stavanger sjøfartsmuseum. r 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no