SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRutebåten Utsira kan være tilbake i normal drift mandag

Rutebåten Utsira kan være tilbake i normal drift mandag

Værbegrensningene på reservebåten MS Fjordøy har ført til en rekke innstillinger i januar. 20. januar kan rutebåten Utsira være tilbake i normal drift etter verkstedoppholdet.

-Det blir litt sånn at når du har den tilbake så er alle tilbake til normalen, men nå tror jeg at denne gangen ble veldig spesiell for folk. Jeg har oppfattet at både styret og Kolumbus og fylket tar dette seriøst og at en på lengre sikt vil kunne en bedre løsning for dette med reservebåt, sier Utsira-ordfører Marte Eide Klovning.

Rutebåten Utsira er til reparasjon etter skader den fikk i desember da den skulle legge til kai, samt for årlig vedlikehold.

At rutebåten Utsira er klar til å være i normal drift mandag forutsetter at det verken blir utsettelser på planlagte leveringer eller forsinkelser på de de planlagte arbeidsoperasjonene. Det melder styreleder Frode Skare på Facebook-siden til Rutebåten Utsira. De beklager konsekvensene verkstedoppholdet har medført for deres passasjerer og næringslivet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no