SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRøde Kors har plass til flere på feiringen julaften

Røde Kors har plass til flere på feiringen julaften

Leder i julaftenkomitéen til Haugesund Røde Kors, Wenche Urdal, håper flere vil bli med på julefeiringen på Vardhuset julaften.

Hun anslår at det er rundt 14-15 år hun selv har vært med på feiringen som frivillig. For henne er det jul når Haugesund ungdomskorps spiller julen inn på Vardhuset.

-Jeg synes jo det er en helt magisk stemning. Det er masse folk, kjekke folk. Vi har en god miks av folk som har vært gjester flere år på rad og alltids noen nye ansikter, som er kjekt å stifte bekjentskap med, forteller hun.

Det er ribbe på menyen og julenissen skal komme med julegaver. Ordfører Arne Christian Mohn skal være med og det blir musikkinnslag. Her finner du mer om programmet. 

Frivillige servitører og andre hjelpere til arrangementet er nå fullsatt.

-Det vi trenger litt flere av nå er sjåfører, for vi tilbyr jo kjøring til og fra arrangementet, sier Urdal, som presiserer at det aller viktigste for dem nå er at flest mulig skal vite om tilbudet og bli med på julaften.

Hør mer om arrangementet på julaften i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no