SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRema 1000 Solvang: -Det var en spesiell dag i går

Rema 1000 Solvang: -Det var en spesiell dag i går

-Det vil se litt spesielt ut, i hvert fall i min butikk, i en dag og to fremover. Noen plasser er det tomt, men her har vi bestilt varer og det er ingenting som tilsier at det ikke skal komme. Allerede i morgen vil det være ganske bra utvalg igjen, sier Arvid Vestre, kjøpmann på Rema 1000 Solvang.

Han begynte å merke at det gikk litt mer varer enn normalt på onsdag.

– Vi fikk bestilt litt mer varer, men vi følte vi hadde en god del. I går kom det mange hyggelige kunder og vi ble forsåvidt tømt for spesielt kjøttdeig og litt sånt typiske ferskvarer, sier Vestre.

Det gikk mye varer og det var en spesiell dag for dem, men han opplever ikke at det bare var snakk om hamstring.

-Det jeg opplevde i går er at folk vil kose seg litt hjemme og plukker fire kjøttdeiger i stedet for en eller to. Når alle gjør det så oppleves det kanskje som hamstring, men jeg opplever at folk tar på alvor dette med karantene og at skolene blir stengt, så jeg opplever ikke bare at det var hamstring, men også at de har tatt det på alvor, sier han.

Det har selv innført flere tiltak som følge av smittefaren. Det kan du høre mer om i innslaget over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no