SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRekordmange til samtaler om samtiden

Rekordmange til samtaler om samtiden

Tirsdag og onsdag neste uke arrangeres Samtidsdagene for niende gang. Journalist og forfatter Åsne Seierstad er invitert for å snakke om boken «To søstre», forfatter Anders Torp om boken «Jesussoldaten – Gutten som skulle vinne landet for Gud» og Aftenbladets Thomas Ergo om historien om «Glassjenta». De er noen av foredragsholderne som kommer til Rommetveit og campus Stord.

Migrasjon, flyktningsituasjonen rundt Syria, radikalisering, vold i nære relasjoner, vold mot barn og unge og seksualisert vold er tema arrangørene vil sette spesielt fokus på.

-(…) Det er viktig at vi skaper engasjement, men så er det også viktig for de profesjonene vi utdanner folk i, at de kjenner til den samtiden de de går inn i og skal jobbe i, , sier Alf Harald Aronsen ved Høgskolen på Vestlandet. Han var gjest sammen med dosent Arne Langøen og Olav Christian Ruus. De er to av fagpersonene neste uke.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no