SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRehabiliteringskonferansen med fokus på velferdsteknologi

Rehabiliteringskonferansen med fokus på velferdsteknologi

Tjenesteinnovasjon, fremtidens velferdsteknologi-muligheter og utfordringer er tema under Rehabiliteringskonferansen som arrangeres i Haugesund neste uke.

-Jeg tenker at velferdsteknologi blir viktigere og viktigere. Vi ser at den grensen mellom smarthus og velferdsteknologi blir mindre. Vi ser at mobiltelefonene våre gir oss veldig mange flere muligheter. Jeg tror ikke vi kommer til å snakke så mye om velferdsteknologi om ti år. Da blir den teknologien en naturlig del av hverdagen vår og tjenesten, sier Sturle J Monstad, prosjektleder for velferdsteknologi i Haugaland Vekst. Han er med i programkomitéen.

Monstad ble ansatt som prosjektleder for innføring av velferdsteknologi på Haugalandet i 2015 i Haugaland Vekst. På konferansen skal han holde foredrag om velferdsteknologi i kommunene. Han synes der er mange spennende muligheter innen feltet.

-Vi må utvikle det sammen med brukere. Vi må tenke interkommunalt samarbeid, vi kan tenke hvordan vi kan bli bedre sammen. Vi har også et innovativt næringsliv både her i regionen og ellers, som ønsker å være med på noen av de utfordringene som er, sier han.

Konferansen arrangeres 29. og 30. august på Scandic Maritim. Det er Stiftelsen Folkets gave som har arrangert Rehabiliteringskonferansen siden 2010. Hør intervjuet over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no